یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات و دلایل تغییرات جدید کنکور | دانشگاه‌های خوب کشور نصیب ۳ دهک بالای جامعه شده‌اند

  • کد خبر: ۱۱۴۳۹۸
  • ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
جزئیات و دلایل تغییرات جدید کنکور | دانشگاه‌های خوب کشور نصیب ۳ دهک بالای جامعه شده‌اند
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: قبولی در دانشگاه های برتر نصیب دهک های بالای جامعه شده است که شرط مالی در پذیرش دانشجو در کنکور حذف خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیرحسین بانکی پور فرد گفت: سالیان طولانی است که داوطلبان کنکور نگرانی هایی دارند و می گویند چرا باید سرنوشت آن ها در چند ساعت رقم بخورد.

به گفته او، تا قبل از تصمیم جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی بر مبنای تاثیر معدل در کنکور هیچ عدالتی وجود نداشت و در سال های اخیر تحول کنکور چندین بار مورد بحث قرار گرفته است تا استرس دانشجویان کاهش یابد و موقعیت ها در جهت رسیدن به عدالت افزایش پیدا کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تنها نگرانی این بود که اگر معدل داوطلبان در سال های قبل دچار مشکل شده بود، دیگر قابل جبران نیست؛ اما باید گفت که این موضوع به تصویب رسید و قابل جبران خواهد بود. یعنی اگر معدل سال دهم و یازدهم داوطلبی کم بود آن را به صورت تدریجی با در نظر گرفتن دروس عمومی جبران کند.

او گفت: نگرانی دیگر ایمنی امتحانات مدارس بود که آموزش و پرورش ضمانت کرده است که شرایط به صورتی باشد تا ایمنی خاطر برای تمام دانش آموزان همانند نحوه برگزاری کنکور برقرار شود.

بانکی پور فرد گفت: خانواده ها و داطلبان در برگزاری کنکور اصلا نگران نباشند؛ چرا که تاثیر معدل در کنکور استرس را کاهش می دهد و دیگر شرایط مالی ملاک پذیرش دانشجویان در دانشگاه های برتر نخواهد شد.

به گفته وی دانشگاه های خوب کشور تنها شامل حال ۳ دهک بالای جامعه شده اند؛ یعنی عملا خیلی از دانشجویان ساکن در مناطق محروم به علت اختصاص یافتن فضای کلاس های کنکور به افراد پردرآمد نتوانسته اند رقابت مناسبی داشته باشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تصمیم گرفته شد تا کنکور دو بار در سال برگزار شود و این امر از سال ۱۴۰۲ به بعد اجرایی خواهد شد تا جامعه بتواند خود را با شرایط وفق دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->